Leden

Josh Hassing
Artistiek leider

Mijn naam is Josh Hassing. Ik mag de boel regisseren, verzinnen en heel creatief zijn voor deze heerlijke groep zang/toneel/theater mensen.

Annette Eikens
Voorzitter

Ik ben Annette Eikens en woon in Odoornerveen. Zingen en toneelspelen doe ik al vanaf de basisschool met heel veel plezier. Sinds augustus 2016 zit ik bij Musicalgroep Odoorn.

Froukje Klinkhamer
Penningmeester

Ik ben Froukje Klinkhamer (37 jaar) uit Borger. Sinds 2004 zit ik bij Musicalgroep Odoorn. Wat mij het meest is bijgebleven is de rol van Lammie Drenth die ik mocht spelen in de musical ”Een ander achterhuis”. 

Richard Saptenno
Secretaris
Mijn naam is Richard en ik ben sinds 2010  lid van Musicalgroep Odoorn. Mij zal je niet zo gauw in een stuk zien spelen. Maar als we een zangshow hebben dan ben ik van de partij...
Rika Scholte

Mijn naam is Rika Scholte. Nadat ik de musical "De Opgejaagden" had gezien, leek het mij leuk om ook eens aan een musical mee te doen. Inmiddels zit ik alweer een paar jaar bij musicalgroep Odoorn en dat is een leuke uitdaging.

Henk Kuipers

Hallo, mijn naam is Henk Kuipers. Ik woon in Buinen. Mijn grote hobby's zijn zingen en toneelspelen. Ik ben heel blij dat ik dat met musicalgroep Odoorn mag meedoen.

Petri Klein Gunnewiek

Ik ben Petri Klein Gunnewiek en ik ben 21 jaar oud. In 2014 ben ik bij de musical groep gekomen, ik heb al mooie stukken mogen spelen zoals een Ander Achterhuis, Otie en Kleinkind en vele optredens.

Wieger Scholte

Ik ben Wieger Scholte. Ik heb in het verleden bij het toneel gespeeld, maar ben overgestapt naar de musical omdat ik ook graag mag zingen. Inmiddels heb ik aan meerdere musicals en zangshows meegedaan.

Nina Maris
Manon Kuipers

Ik ben Manon en sinds mei ben ik lid van de familie. Mijn motto is "een dag niet gezongen is een dag niet geleefd". Zingen maakt me blij en gelukkig.

Daan Hooiveld

Hallo! Mijn naam is Daan Hooiveld en ik ben geboren op 5 februari 1998. Ik hoop vele geweldige muzikale avonden samen met deze groep én met u mee te mogen maken! Tot snel bij één van onze optredens!

Simone Jansen

Ik ben Simone en ik zit sinds 2016 bij de musicalgroep. Zingen maakt mij heel gelukkig en het is een voorrecht dat te mogen doen met een gezellige club mensen met zoveel kwaliteiten.

Harriët Scholte
Gerrie Brands

Ik ben Gerrie. Theater heeft altijd mijn interesse gehad, met name decor, geluid en licht. Ik bedenk graag creatieve oplossingen die het mogelijk maken voor acteurs om een scene goed te kunnen spelen. Het maken van een goed lichtplan is iedere keer weer een uitdaging.

Robijn Brands

Op school speelde ik maar wat graag mee in toneel- en musicalstukjes. Ook bij de plaatselijke toneelvereniging heb ik diverse rollen gespeeld. Bij de Musicalgroep Odoorn zit ik dan ook helemaal op mijn plek.