Leden

Josh Hassing
Artistiek leider

Mijn naam is Josh Hassing. Ik mag de boel regisseren, verzinnen en heel creatief zijn voor deze heerlijke groep zang/toneel/theater mensen.

Annette Eikens
Voorzitter

Ik ben Annette Eikens en woon in Odoornerveen. Zingen en toneelspelen doe ik al vanaf de basisschool met heel veel plezier. Sinds augustus 2016 zit ik bij Musicalgroep Odoorn.

Froukje Klinkhamer
Penningmeester

Ik ben Froukje Klinkhamer (37 jaar) uit Borger. Sinds 2004 zit ik bij Musicalgroep Odoorn. Wat mij het meest is bijgebleven is de rol van Lammie Drenth die ik mocht spelen in de musical ”Een ander achterhuis”. 

Richard Saptenno
Secretaris
Mijn naam is Richard en ik ben sinds 2010  lid van Musicalgroep Odoorn. Mij zal je niet zo gauw in een stuk zien spelen. Maar als we een zangshow hebben dan ben ik van de partij...
Rika Scholte

Mijn naam is Rika Scholte. Nadat ik de musical "De Opgejaagden" had gezien, leek het mij leuk om ook eens aan een musical mee te doen. Inmiddels zit ik alweer een paar jaar bij musicalgroep Odoorn en dat is een leuke uitdaging.

Henk Kuipers

Hallo, mijn naam is Henk Kuipers. Ik woon in Buinen. Mijn grote hobby's zijn zingen en toneelspelen. Ik ben heel blij dat ik dat met musicalgroep Odoorn mag meedoen.

Petri Klein Gunnewiek

Ik ben Petri Klein Gunnewiek en ik ben 21 jaar oud. In 2014 ben ik bij de musical groep gekomen, ik heb al mooie stukken mogen spelen zoals een Ander Achterhuis, Otie en Kleinkind en vele optredens.

Nina Maris
Manon Kuipers

Ik ben Manon en sinds mei ben ik lid van de familie. Mijn motto is "een dag niet gezongen is een dag niet geleefd". Zingen maakt me blij en gelukkig.

Simone Jansen

Ik ben Simone en ik zit sinds 2016 bij de musicalgroep. Zingen maakt mij heel gelukkig en het is een voorrecht dat te mogen doen met een gezellige club mensen met zoveel kwaliteiten.

Angela Specken
Anita Dieterman
Teijo Doornkamp
Dick Levendig
Leonie Oosting